Бровари прощаються із загиблими через авіакатастрофу 5-річною Міланою та її мамою

Сьогодні, 21 січня, у Броварах у Броварах прощаються з маленькою Міланою Пономаренко та її мамою Оленою, які загинули в дитсадку 18 січня під час авіакатастрофи з гелікоптером

Про це повідомили в спільноті "Трибуна – Бровари" у Facebook.

Того ранку чоловік Олександр чекав у автомобілі, а Олена з донькою встигли лише зайти всередину, як гвинтокрил впав на дах дитсадка. Побачивши це, чоловік одразу кинувся туди.

Рідні шукали маму з дочкою в лікарнях міста, але їх ніде не було. У списку загиблих їх також не було. Згодом міський голова запросив Олександра до моргу. Там чоловік зміг упізнати доньку за сережками, тіло дружини було сильно понівечене.

З’ясувалося, що Олена та Мілана згоріли живцем.

5-річна Мілана, як і старша сестричка – 13-річна Єва, займалася гімнастикою. 35-річна мама Олена працювала в логістичній компанії заступницею головного бухгалтера.

Попрощатися із загиблими матір’ю та донечкою прийшли сотні броварчан, а також міський голова Ігор Сапожко. Похоронять їх завтра в селі Новоукраїнка Чернігівської області, звідки родом Олена.

Читайте також: Авіакатастрофа на Київщині - загинуло керівництво МВС, цивільні та діти 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе