На Київщині 227 підприємців отримали позитивні рішення з фінансування для реалізації власних бізнес-проєктів

Київська область зайняла 2 місце серед регіонів із найбільшою кількістю ухвалених рішень за програмою «єРобота».

Про це повідомляють у Департаменті економіки Київської ОВА. 

Програма «єРобота» спрямована на отримання мікрогрантів на стимулювання підприємницької діяльності — створення або розвиток власного бізнесу. За весь термін дії проєкту на отримання мікрогранту всього подали 1661 заявку. 

Серед них 227 бізнесменів Київщини отримали позитивні рішення щодо надання фінансування для реалізації власних бізнес-проєктів. 

Середній розмір гранту становить близько 232,5 тисяч гривень. Загальна сума грантових коштів, що надійдуть отримувачам, перевищує 51 мільйон гривень.

За напрямками діяльності найбільше заявок подавали підприємці, які займаються торгівлею та ремонтом автотранспортних засобів (32,19%), переробною промисловістю (19,38%), тимчасовим розміщенням й організацією харчування (11,45%), професійною, науковою та технічною діяльністю (7,93%). Також заявки подавали бізнеси в напрямку охорони здоров’я та надання соціальної допомоги, сільського, лісового та рибного господарства, мистецтва, спорту, розваг та відпочинку тощо. 

Загальна кількість поданих заявок по Україні складає 16 тисяч, планується створення 8 313 нових легальних робочих місць.

Нагадаємо, що з 1 лютого українці, що хочуть отримати мікрогранти для започаткування чи розвитку свого бізнесу, можуть подавати заявки на першу цього року хвилю програми «Власна справа».

Читайте також : 1 лютого стартувала нова хвиля подачі заяв на урядову програму отримання гранту для розвитку власної справи 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе