Масові бійки молоді: У Білій Церкві поліція забезпечила правопорядок під час збору підлітків

Вчора ввечері, 27 лютого, біля ТРЦ Гермес правоохоронці забезпечили охорону публічного порядку під час зібрання підлітків. 

Що передувало
У  Києві, Харкові, Львові, Житомирі та Івано-Франківську підлітки, які відносять себе до російської субкультури "ПВК Редан", збирались для масових бійок 27 лютого. 

Так званий флешмоб з масових бійок серед молоді запустили у росії. За умовами підлітки мають влаштовувати бійки в публічних місцях, переважно в торгових центрах. 

Особи, що називають себе неформалами, збираються у великі компанії по кілька десятків людей і нападають на так званих "оффників", які, у своїй більшості, короткострижені та одягнені у спортивний одяг. Зазвичай вони недолюблюють неформалів і ставляться до них агресивно.

Представників ПВК "Редан" також легко розпізнати за довгим волоссям, зображенням чорного павука з 12 лапками та цифрою 4 на спині.

У поліції зазначають, що провокування масових бійок серед молоді і підлітків – це спроба російських пропагандистів провести чергову інформаційно-психологічну операцію та використати дітей для дестабілізації внутрішньої ситуації в Україні. 

Правоохоронці вкотре закликають батьків спілкуватися із дітьми, звертати увагу на їх поведінку, коло спілкування і способи проведення дозвілля.

Що в Білій Церкві?

Як повідомили у поліції Білої Церкви, будь-яких правопорушень вчора ввечері у місті не зафіксовано. 

Станом на 22.30 27 лютого молоді біля торгового приміщення не виявлено.

Читайте також: У Білоцерківському районі сталася пожежа на аграрному підприємстві 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе