На Київщині чоловік оформив кредити на зниклих безвісти військовослужбовців

На Київщині судитимуть жителя Дніпропетровщини, який оформив кредитів понад 2 млн грн на зниклих безвісти військовослужбовців ЗСУ. 

Про це повідомила пресслужба Київської обласної прокуратури. 

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури викрито та повідомлено про підозру громадянину за фактами шахрайства та незаконного поводження з боєприпасами ( ч. 3 ст. 190 ч. 1 ст. 263 КК України).

Мешканець міста Кривий Ріг здобув особисті дані військовослужбовця ЗСУ, який зник безвісти під час виконання бойового завдання на лінії зіткнення. Використовуючи електронно–обчислювальну техніку та дублікат сім-картки підозрюваний оформив на ім’я військовослужбовця кредит. Надалі він здійснив переказ грошових коштів на підконтрольні собі банківські рахунки та вчинив декілька розрахунків в терміналах. Знятими коштами розпорядився на особисті потреби.

За попередніми даними, аналогічним способом він оформив грошові позики, використовуючи дані близько 20 зниклих військовослужбовців. Загальна сума кредитів становить понад 2 млн грн.

Під час обшуку вилучено комп’ютерну техніку, мобільні телефони, сім-карти мобільних операторів зв’язку, банківські картки та грошові кошти, а також гранату.

Чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України. До суду скеровано клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Читайте також: На Білоцерківщині з самого ранку горів житловий будинок 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе