Неспокійна ніч на 9 березня з сильними вибухами та тривалою повітряною тривогою: що відомо про атаку рф

Уночі 9 березня Росія вкотре атакувала Україну. 

Близько першої ночі за Києвом у низці українських областей оголосили повітряну тривогу. Попередньо, йшлося про атаку безпілотників. Про ця інформація не була підтверджена офіційно. 

Пізніше у Херсоні пролунали вибухи. Вогнева точка перебувала в місцевому лісі на лівому березі біля Олешок, які нині окуповані ворогом. 

Потім з офіційним попередженням про небезпеку вночі заявив керівник Офісу президента Андрій Єрмак. У соціальних мережах він написав коротке, але загрозливе повідомлення: "У жодному разі не ігноруємо тривогу". 

Також стало відомо про те, що на Київщині - загроза повітряної атаки. Місцевим жителям порадили перебувати в укриттях. 

У соціальних мережах повідомили про те, що у деяких районах у кількох областях зникло світло. Зокрема, йшлося про Харківську, Одеську, Київські області. 

А близько другої години ночі повітряна тривога охопила всю Україну. Повідомлялося про політ безпілотників у низці областей та роботу ППО. Але інформація не була підтверджена офіційно. 

Після оголошення повітряної тривоги звуки вибухів пролунали в Одесі та Миколаєві. Про це повідомили місцеві ЗМІ.

Також вибухи пролунали у Дніпрі і низка вибухів - у Харкові. Влада порадила перебувати в укриттях та не ігнорувати сигналів тривоги.

Зокрема, повідомлялося про звуки вибухів у Хмельницьку, Житомирі, Запоріжжі, Івано-Франківську, Тернополі, Києві. Також є інформація про звуки вибухів у Івано-Франківській, Хмельницькій та Київській областях. Офіційних повідомлень від місцевої влади про вибухи вночі у цих регіонах не було.

Пізніше стало відомо про те, що на Одещині ракети влучили в об’єкт енергетичної інфраструктури області. На щастя, постраждалих немає. Почали діяти обмеження електропостачання. За результатами роботи підрозділів протиповітряної оборони є збиття ракет. 

Читайте також: Вбивство у Білій Церкві 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе