У Нацкомісії розповіли, на скільки зросте тариф на електроенергію

У Нацкомісії розповіли, на скільки зросте тариф на електроенергію. Є два варіанти. 
Питання про перегляд тарифів на електроенергію для населення наразі є відкритим.

Про це заявив голова Нацкомісії з держрегулювання у сферах енергетики та комунальних послуг Костянтин Ущаповський, повідомили у НКРЕКП.

За його словами, можливе збільшення тарифів для населення пов’язане із великою вартістю відновлення енергетичної інфраструктури.

«Після ворожих обстрілів енергетичних об'єктів для відновлення живлення споживачів використовувались тимчасові схеми подачі електроенергії. Тож для забезпечення проходженння нового опалювального сезону такі схеми є неможливими», — пояснив Ущаповський.

«Розглядається декілька варіантів встановлення нових тарифів на електроенергію. Серед варіантів є такі: 2,40 грн та 2,80 грн за 1 кВт*год. Головним тут є завдання забезпечити захист вразливих категорій споживачів, розробивши відповідні програми цільового соціального захисту», — завив голова НКРЕКП.

Наразі тариф на електроенергію для побутових споживачів становить 1,44 грн/кВт*год для домогосподарств, які споживають менш ніж 250 кВт*год на місяць, та 1,68 грн/кВт*год, якщо споживання перевищує 250 кВт*год на місяць.

Читайте також : Нові штрафи від чиновників у Білій Церкві 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе