Укрдержфонд оголосив конкурс на отримання фінансової допомоги аграріям Київщини

Фермерські господарства області можуть отримати фінансову підтримку від Українського державного фонду підтримки фермерських господарств для провадження виробничої діяльності та диверсифікації виробництва за бюджетною програмою «Надання кредитів фермерським господарствам».

Про це повідомили в Управлінні агропромислового розвитку Київської ОВА.

Фінансова підтримка фермерських господарств надається у розмірі, що не перевищує 1 млн гривень із забезпеченням виконання зобов’язання щодо повернення бюджетних коштів на строк до 5 років.

Для отримання фінансової допомоги фермерські господарства повинні подати заяву та документи до Київського відділення Укрдержфонду. Прийом заявок і документів здійснюватиметься з 17 квітня до 17 травня 2023 року.

До конкурсу допускаються всі фермерські господарства, крім тих, які мають заборгованість перед Укрдержфондом та його регіональними відділеннями, яких визнано банкрутами, щодо яких порушено справу про банкрутство та які перебувають у стадії ліквідації, а також у яких виявлено факти незаконного одержання та/або нецільового використання бюджетних коштів.

Крім того, до участі в конкурсі не допускаються фермерські господарства, які віднесені до юридичних або фізичних осіб, до яких застосовуються спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи (санкції), відповідними рішеннями Ради національної безпеки і оборони України.

Для подання заявок та документів фермерські господарства Київщини можуть звернутися за адресою: 01004, м. Київ, вул. В. Васильківська, 13/1, к. 317; [email protected].

Читайте також : Переговори щодо зернової угоди в Стамбулі зайшли в глухий кут 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе