В середині літа буде проведено оцінку спроможностей російської армії, щоб спрогнозувати розвиток осінньо-зимової кампанії - розвідка

Заступник начальника ГУР МО Вадим Скібіцький спрогнозував, що протягом найближчого часу триватимуть активні бойові дії в Україні, а в середині літа буде проведено оцінку спроможностей російської армії.

"На весь рік давайте не будемо прогнозувати. Скажу так: у найближчі 2-3 місяці будуть активні бойові дії. Як наступального, так і оборонного характеру, тому що наша стратегічна мета і ціль - це звільнення всіх наших територій", - пояснив він під час інтерв'ю українським ЗМІ. 

" Тим часом росіяни будуть намагатися виконати свої завдання, аби сказати, чи закінчили вони врешті так звану "СВО". Саме в цьому питанні українські військові будуть орієнтуватися на середину літа, аби проаналізувати, "чи вдасться противнику виконати свої плани з модернізації, з перегрупування, з формування нових з'єднань, частин". 

Представник розвідки нагадав, що військове командування РФ офіційно заявило про реформування армії, анонсувавши відновлення Ленінградського та Московського військових округів.

"Після цього можна буде і робити оцінку спроможностей Російської федерації, і прогнозувати можливий характер дій Росії уже на осінньо-зимову кампанію", - додав Скібіцький. 

Читайте також : ООН внесла росію до списку ганьби за злочини проти українських дітей 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе