Правила вибору якісних парфумів

Жінки полюбляють відчувати приємні аромати. Як від тих, хто їх оточує, так і від себе самих. Саме тому, на полицях майже кожної жінки, можна знайти цілу колекцію парфумів. Щоб аромат залишався на шкірі довго, парфуми потрібно вибирати не лише за запахом, але й за якостями. На що варто звернути увагу роздивляючись чергову пляшку?

Різновиди парфумів


Не вся ароматна рідина у пляшках має стійкий насичений запах. Існує кілька різновидів парфумів:

  • парфумована вода (Eau de Parfum) – внаслідок великої кількості й концентрації ефірних олій, аромат зберігається на тілі протягом 6 годин і має доволі насичені відтінки;
  • туалетна вода (Eau de Toilette) – концентрація олій менша, запах тримається не більше чотирьох годин, аромат легкий, гарно підходить як повсякденний варіант;
  • одеколон (Eau de Cologne) – найслабший та найлегший, потребує постійного оновлення, рідко зустрічається в продажу.

Знайти якісну парфумовану та туалетну воду покупці можуть на сторінках інтернет-магазину Yves Rocher. В продажу колекції різноманітних ароматів, серед яких кожна жінка зможе знайти найкращий варіант для себе.

Як вибрати свій аромат


Вибираючи аромат, не поспішайте. Спочатку нанесіть його на спеціальну смужку тестер. Дайте парфумам трохи вивітритись. І тільки після цього оцінюйте інтенсивність.

Якщо є така змога, варто нанести препарат на шкіру і спробувати його “поносити” певний час. Непогана ідея – придбати пробну версію флакона. Адже буває так, що на перший погляд, парфум подобається. А, після кількох використань застосування, сприйняття дещо змінюється.

Остерігайтесь підробок


Уважно роздивляйтесь флакон перед покупкою. Звертайте увагу на те, як приклеєна етикетка, як виготовлена кришка та дозатор. Обов'язково зважайте на логотип. Він повинен в деталях збігатись з тим, що зазначено на офіційному сайті та в каталогах компанії. Купуйте парфуми в перевірених місцях і на сторінках магазинів в мережі інтернет. Тільки так ви забезпечите себе дійсно якісним парфумом, який буде радувати вас кожного дня! 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе