У Білій Церкві викрили п'ять нелегальних гральних закладів

Бюро економічної безпеки викрило та зупинило діяльність 5 незаконних гральних закладів у Білій Церкві.

Про це повідомляє пресслужба БЕБ.

Ігрові зали працювали протягом тривалого часу без створення юридичної особи та необхідних ліцензій. Заклади розташовувалися здебільшого на перших поверхах житлових будинків та в окремих МАФах, - йдеться в повідомленні.

У кожному з п'яти викритих нелегальних гральних закладів у Білій Церкві добова виручка становила від 25 до 50 тисяч гривень. В одному із закладів діяли особливі правила, згідно з якими гравці були зобов'язані платити адміністрації закладу відкати, навіть у разі програшу.

Після проведення обшуків у місцях розташування незаконних гральних закладів, детективи Бюро економічної безпеки України вилучили 63 системні блоки, 79 моніторів, касові апарати, а також інші технічні засоби та матеріальні цінності, які використовувалися в незаконній діяльності.

 Під час розслідування, на цей момент, у детективів БЕБ перебуває 87 кримінальних проваджень за фактами протиправної організації та проведення азартних ігор. У рамках цих кримінальних проваджень було проведено понад 130 обшуків, унаслідок яких було вилучено комплекти комп'ютерного обладнання, столи для гри в рулетку, ігрові автомати та інше технічне обладнання.

 Орієнтовна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить близько 14 мільйонів гривень.

Читайте також : У ДТП на Білоцерківщині постраждала дитина 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе