У центрі Білої Церкви чоловік пограбував жінку з дитиною

На одній з центральних вулиць Білої Церкви чоловік, дочекавшись, доки жінка з дитиною дійшли до перехрестя, зірвав з неї золотий ланцюжок та втік. 

Про це повідомила пресслужба поліції Київщини.

Підозрюваним виявився 40-річний житель Львівщини, який певний час проживав на Київщині. Правоохоронці затримали чоловіка та доправили його до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі, за процесуального керівництва Білоцерківської окружної прокуратури, за фактом пограбунку в умовах воєнного стану розпочали досудове розслідування [ч.4 ст.186 ККУ]. Фігуранту загрожує до 10 років ув’язнення.

Нагадуємо, що на Білоцерківщині з початку 2023 року функціонує 452 відеокамери, що інтегровані до аналітичної системи "Безпечна Київщина", з них 69 камер відеоспостереження з функцією розпізнавання обличчя.

Завдяки встановленим відеокамерам на території Білоцерківського району правоохоронцями розкрито 130 злочинів, розшукано 38 дітей, що зникли безвісти, а також задокументовано понад 100 адміністративних правопорушень.


Читайте також : Напад на жінку : у Білій Церкві розшукують зловмисника 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе