У Білій Церкві обговорили питання укриттів, їх стан та контроль за функціонуванням

У Білій Церкві відбулася зустріч за участі керівництва поліції Київщини та представників місцевої влади

В першу чергу обговорили питання укриттів, їх стан та контроль за функціонуванням. Другим питанням були безпекові проєкти, початок їх реалізації, проблемні питання у громадах та шляхи їх вирішення. Правоохоронці представили результати реалізації проєктів «Безпечна Київщина» та «Поліцейський офіцер громади».

Ініціатива успішно реалізується на території Київської області — наразі функціонує 66 станцій, а службу на них несуть 109 правоохоронців.

«Створення поліцейських станцій – пріоритетне питання, щоб офіцери цілодобово забезпечували безпеку і допомогу мешканцям, завжди були поряд. Нині, під час воєнного стану, для громадян, як ніколи важливо відчувати підтримку правоохоронців. Забезпечення порядку в громадах на постійній основі, підкреслюю 24/7, саме буде лягати на плечі поліцейських офіцерів громади», - підкреслив генерал поліції Андрій Нєбитов.

За останній час на Київщині інтегровано 500 камер з функцією розпізнання обличчя. Наразі, загалом, функціонує 1883 камер відеоспостереження, з них 480 мають властивість розпізнавання номерних знаків транспортних засобів, та 905 оглядових камер. Завдяки цьому, ми маємо значне зниження злочинності та оперативне розкриття злочинів за гарячим слідом.

«Впровадженння безпекових проєктів, в тому числі по «Безпечній Київщині» вкрай важливе, за цим майбутнє», - зазначив заступник начальника поліції Київщини Максим Очеретяний.

Наступний крок - послідовне й ефективне продовження впровадження безпекових проєктів на Білоцерківщині, зазначили в поліції. 

Читайте також : На Київщині діє понад 1700 укриттів - поліція проводить їхню інспекцію 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе