Білоцерківець виборов бронзу у змаганнях з плавання у США

Білоцерківець Богдан Олевич став бронзовим призером у змаганнях з плавання на відкритій воді у Western Zone Open Water Championship 2023, що відбулися в Сполучених Штатах Америки, Штат Айдахо, Кер-д'Ален

Загалом в змаганнях брали участь плавці з 12-и штатів. Богдан Олевич був єдиним представником Штату Юта на змаганнях. 

Перший день. Ранковий заплив на 5 км в категорії 13 років і старші, як кажуть, "не зайшов". Старт в 8 годин. Холодно. Вода 18°С. Плавці 18-22 років гребуть скоріше суддівського катера, за право попадання на USA Championship. Богдану не пощастило з першого офіційного старту на відкритій воді попасти в таку "м'ясорубку". Але головне - проплив і побачив, як пливуть у США.

Другий день, денний заплив 2,5 км. 12-та година , вода 22°С. Вікова категорія до 16-ти років. Тут все гаразд. Трійка лідерів відірвалась на перших 500-ти метрах. І два кола, по черзі міняючись, підтримували темп і не підпускали до себе переслідувачів. 

У підсумку Богдан, доклавши максимум зусиль, став бронзовим призером чемпіонату Західної Зони США з плавання на відкритій воді на дистанції 2.5 км.


Читайте також : Білоцерківська спортсменка Ольга Кулинич перемогла на четвертому фінальному етапі міжнародної велогонки в Шотландії 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе