У Білій Церкві почався прийом документів на присудження премії імені М.С. Вінграновського

Оголошено прийом документів на присудження молодіжної літературно-мистецької премії імені М.С. Вінграновського Білоцерківської міської територіальної громади за 2023 рік

Про це повідомила пресслужба Білоцерківської громади.

Лауреатами премії можуть стати творчі працівники в галузі літератури та мистецтва віком від 15 до 35 років, творчі колективи, учасники яких мають відповідний вимогам вік, які живуть і творять у Білоцерківській  громаді,  або жителі інших регіонів, які виявили значні творчі успіхи, ведуть активну громадську роботу у громаді  з духовного збагачення молодого покоління.

Премію можуть присудити за творчі здобутки або твори, надруковані або оприлюднені в іншій спосіб протягом року присудження премії, і які стали значною подією в культурному та мистецькому житті Білоцерківської громади. 

Документи слід подавати до управління з питань молоді та спорту міської ради до 1 листопада за адресою: м. Біла Церква, вул. О. Гончара, 11. 

Читайте також : У Білій Церкві приймають документи на здобуття премії ім І. С. Нечуя-Левицького 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе