У Білій Церкві планують провести реконструкцію нової черги кладовища "Сухий Яр"

Департамент ЖКГ 14 листопада оголосив тендер на реконструкцію нової черги кладовища "Сухий Яр". Так як місця для поховань на алеї Слави вже не вистачає, було вирішено облаштувати нову земельну ділянку.

Про це стало відомо з оголошення в електронній системі держзакупівель Prozorro 

 Саме на ній і будуть здійснені роботи з облаштування нових місць почесних поховань.

Згідно з оголошенням в системі публічних закупівель Prozorro, з міського бюджету на дані роботи планують виділити 9 449 390,40 грн. Протягом цього року - близько 3 млн грн, решту - наступного 2024 року. 

Підрядник має в термін до 15 грудня 2024 року виконати великий перелік робіт, серед яких:  

-  Демонтаж - установлення залізобетонної огорожі, улаштування центральних металевих воріт шириною 6,0 м з металевими стовпами та хвіртками.
-  Розбирання бортових каменів, асфальтобетонних покриттів, бетонних фундаментів тощо.
- На парковці: улаштування дорожніх корит, установлення бетонних бортових каменів, улаштування основи зі щебенево-піщаної суміші, основи тротуарів, покриття з фігурних елементів мощення, плитки. Також улаштування асфальтобетонного покриття доріжок і тротуарів;
- Підготовка ділянок під захоронення та благоустрій: розроблення планування  ґрунту бульдозерами, улаштування дорожніх корит, установлення бетонних бортових каменів улаштування асфальтобетонного покриття доріжок і тротуарів;
- Озеленення: Садіння дерев та кущів, посів газонів партерних, маврітанських та звичайних тощо. 

Торги призначені на 23 листопада.  

Читайте також : У Білій Церкві замовили ремонт ще двох прибудинкових територій 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе