На Білоцерківщині встановили найвищу гойдалку в Україні

На Білоцерківщині встановили найвищу гойдалку в Україні. 19 листопада її впишуть до Національного реєстру рекордів України. 

Неймовірна локація висотою 12 метрів, перевершила усі попередні рекорди, які реєструвалися в Україні. 

Про це повідомила очільниця Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова у Facebook.

Велетенська гойдалка з вражаючою панорамою, де можна милуватися сходом сонця,  уже зацікавила селфмейкерів, інстаграмників, блогерів та просто закохані пари. На гойдалці можна одночасно розміститися двом, а то й трьом людям, таким чином розділивши свої емоції з коханими та друзями, - написала Лана Вєтрова.

Ефектна атракція має шанс стати рекордом. Адже гойдалка має заввишки 12 метрів і за висотою перевершила усі попередні: у Буковелі (в екопарку «Гуцул Ленд») - 8 м 88 см,в селі Вільшинки на Закарпатті (комплекс відпочинку “Vdoma. Шале у Карпатах”) - 9 м 45 см. 

Як і попередні, гойдалка споруджена на суцільних дерев’яних колодах, укріплена потужним котлованом для безпеки глибиною 3,5 метри. Над її спорудженням працювало 20 людей -  трактористи, крановщики, лісники, водій габаритної фури, електрики, бруківщики, зварювальники.


 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві СБУ затримала агентів фсб, які готували масовані авіаудари по Україні
    Детальніше...
  • У будинку по провулку Грузинського, де стався вибух, відновлять газопостачання
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе