На Білоцерківщині судитимуть злочинну групу, яка завдала збитки одній з громад на 7,3 млн грн

Шахрайство із землями комунальної власності на понад 7,3 мільйона гривень – на Київщині судитимуть злочинну групу. 

Про це повідомила пресслужба Київської обласної прокуратури. 

Розслідуванням Білоцерківської окружної прокуратури встановлено, що мешканець Київщини організував злочинну групу з метою заволодіння чужим майном. Як виконавців він залучив адвоката та особу, що мала зв’язки в органах влади серед держреєстраторів і нотаріусів.  

Використовуючи підроблені, документи, обвинувачені оформили на товариство, директором якого був адвокат, право приватної власності на 4 земельні ділянки промисловості загальною площею майже 5 га.
         
Згодом частину цих земель продали, а отримані від правочину кошти розподілили між собою і розпорядились ними на власний розсуд.  

Через дії учасників злочинної групи з комунальної власності безпідставно вибули землі ринковою вартістю понад 7,3 млн грн. Одній з територіальних громад Білоцерківського району спричинено збитки на вказану суму. 

За клопотанням прокуратури суд наклав арешт на зазначені земельні ділянки, частина з них вже повернута у комунальну власність. Організатор та співучасник знаходяться під вартою, адвокат – під домашнім арештом. 


Читайте також : "Не для ЗСУ" - директора одного з ТОВ на Київщині підозрюють в шахрайстві майже на 700 тис грн 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе