Била металевою ніжкою та знущалася - на Київщині матір-вихователька з будинку сімейного типу системно била своїх підопічних

Поліція Київщини повідомила про підозру матері-виховательці з будинку сімейного типу, яка била підопічних та знущалася з них. 

Про це повідомила пресслужба Поліції Київщини в Telegram. 

Як встановили правоохоронці, 59-річна жінка вчиняла відносно дітей психологічне насилля та майже до всіх застосовувала фізичну силу. Діти розповіли, що жінка побила 13-річного підопічного – спочатку руками, а потім металевою ніжкою столу.

Хлопця били в область голови, однак він встиг закритися руками. Також діти зазначили, що мати лупцювала їх ремнем, електрокабелем та іншими предметами. На вихованні в будинку сімейного типу перебувало семеро дітей віком від 9 до 15 років. Нині вони вилучені і перебувають у лікарні, де проходять медичний огляд.

Слідчі повідомили фігурантці про підозру за фактом катування [ч.1 ст.127 ККУ]. Жінці загрожує до шести років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Читайте також : Посадовців військової частини на Київщині викрили на мільйонних оборудках з харчами 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе