Укрзалізниця знову призначає Різдвяний експрес - казковий ретро-поїзд на паровозній тязі

23, 24, 30, 31 грудня у Києві та Львові курсуватимуть Різдвяні експреси, які відвезуть своїх пасажирів у казковий світ, де дива - можливі


Про це повідомили в прес-службі "Укрзалізниці "

На пероні пасажирів зустріне професійний фотограф, який зробить безкоштовні фото біля історичного паровоза, а у вагонах очікуватиме розважальна програма для дітей, смаколики та подарунки.


Різдвяні експреси у Києві відправлятимуться двічі на день: о 10:27 та о 12:40. У Львові поїзди відправлятимуться тричі на день: о 10:05, о 13:00 та о 15:20.


Головні залізничники країни радять  прийти на вокзал хоча б за 30 хвилин до відправки, щоб зробити памʼятні фото та взяти участь у святковій програмі. У разі повітряної тривоги поїзди Укрзалізниці, як завжди, продовжать курсувати за розкладом, але дитячі заходи перемістяться з перонів у вагони та укриття.


Квитки вже у продажу в застосунку та чат-ботах Укрзалізниці:

Для Києва: за запитом Київ-Пасажирський — Київ-Казковий;

Для Львова: за запитом Львів — Львів-Казковий.


30% місць виділено для безкоштовних поїздок дітей загиблих залізничників, дітей військовослужбовців та інших соціальних категорій.


Читайте також: Чому ми чекаємо на обстріли і блекаути-пряснення психологині



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе