У Білій Церкві обрали нового секретаря міської ради

Сьогодні, 19 грудня під час сесії, депутати проголосували за проєкт рішення про обрання секретаря Білоцерківської міської ради.

Новим секретарем став  Вовкотруб Володимир Григорович. 

Володимир Вовкотруб був керівником Управління ветеринарної медицини в Білій Церкві, Білоцерківської районної державної лабораторії ветеринарної медицини, Управління ветеринарної медицини у Білій Церкві, Білоцерківського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області.

Зараз – директор Департаменту організації використання водних біоресурсів, аквакультури та наукового забезпечення Державного агентства меліорації та рибного господарства України.

Політична діяльність

У 2015 році – був обраний депутатом Білоцерківської міської ради від Радикальної партії Олега Ляшка.

У 2020 році – балотувався в депутати Білоцерківської міської ради від партії «Слуга народу», не був обраний.

Зайшов до Білоцерківської міської ради VIII скликання по списку замість Олександра Поляруша, який був обраний до Київської обласної ради.

 Нагадаємо, раніше депутати шляхом таємного голосування звільнили секретаря міської ради Дмитра Киришуна: «За» проголосувало 26 депутатів, «Проти» — 0.  Всього в міській раді -  42 депутати.

 З метою відповідного реагування на можливі правопорушення, а також недопущення критичних ситуацій, під час проведення сесії БМР, були залучені співробітники Білоцерківського управління поліції та патрульні поліцейські.

Читайте також : Депутати Білої Церкви проголосували за звільнення секретаря міської ради Дмитра Киришуна 



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе