Ранкова атака на Україну: щонайменше 16 загиблих та 83 поранених

Внаслідок російської атаки на Україну зранку 29 грудня загинули щонайменше 16 людей, 83 осіб дістали поранення.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Зранку Росія атакувала Україну ракетами та дронами. На Київщині, Одещині, Дніпропетровщині, Львовщині, Харківщині, Запоріжжі та в інших областях лунали вибухи.
Під час масованого удару по Україні росіяни застосували 158 засобів повітряного нападу − ракет різних типів та ударних БпЛА; 27 "Шахедів" і 87 крилатих ракет вдалося знищити.

У Києві загинуло 2 особи, 18 травмовано внаслідок ранкової атаки. Пошкоджено цивільну інфраструктуру, автомобілі, складські приміщення.

У Львівській області, за словами міністра, вибухом пошкоджено багатоквартирний будинок та інфраструктуру – 1 людина загинула, 9 поранених.

У Дніпропетровській області ворог влучив по торговому центру, загинуло 5 та травмовано 15 осіб. Також є влучання по пологовому будинку. Підрозділи ДСНС врятували 4 пацієнток.

В Одеській області є влучання у триповерховий будинок, під завалами можливо перебувають люди. Також в Одесі пошкоджено ще щонайменше два будинки. Із житлової 17-типоверхівки ДСНС врятували 23 особи.
 Загалом на Одещині, за його словами, 2 людини загинуло, 15 поранено.
Пізніше Очільник Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив, що кількість загиблих в Одесі зросла до 3. 22 людини отримали поранення, серед них двоє дітей (6 та 8 років) та вагітна жінка.

На Харківщині, як повідомив Клименко, одна людина загинула, девʼять осіб отримали поранення. Медики надають допомогу на місці.

У Запорізькій області, за словами міністра, окупанти завдали ракетних ударів по інфраструктурних обʼєктах Запоріжжя – 1 людина загинула, 10 поранено. Пізніше Очільник Запорізької ОВА Юрій Малашко повідомив, що кількість загиблих в Запорізькій області зросла до 4.

Читайте також: У Києві раптово з'явилися блокпости, що відбувається 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе