Склад «Пакунку малюка» оновили із урахуванням побажань батьків

В Україні з 1 січня 2024 року змінили склад «пакунку малюка» та підвищили його вартість. У пакунку оновили наповнення з урахуванням побажань батьків та експертів.

Про це повідомила пресслужба Мінсоцполітики.

Так, з січня вартість «пакунку малюка» зросла з 6816 до 7689 гривень. Це пов'язано з тим, що розмір прожиткового мінімуму для дітей віком до 6 років збільшився до 2 563 гривень.

Як зазначили в міністерстві, кожні чотири роки склад пакунку малюка має переглядатися. Це відбувається з урахуванням експертної думки чиновників із залученням батьків немовлят та представників ЮНІСЕФ.

Тому Мінсоцполітики своїм наказом змінило склад дитячого боксу. Цього разу в ньому збільшили кількість товарів, які користуються попитом, наприклад, багаторазові вологостійкі пелюшки, теплий одяг для немовлят, збільшили розмір пледа-ковдри для зручнішого використання, зменшили кількість одягу найменшого розміру, з якого малюки швидко виростають (бодіки, штани- повзунки) та ін.

Читайте також: На Білоцерківщині продовжується будівництво протирадіаційніих засобів укриттів для освітніх закладів 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе