В Білоцерківській громаді продовжують надавати компенсацію за житлово-комунальні послуги для членів сімей загиблих військовослужбовців

Білоцерківська громада заклала в бюджет на 2024 рік компенсацію за житлово-комунальні послуги для членів сімей загиблих військовослужбовців .

Про це повідомила прес-служба БМТГ.

Члени сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць, а також батьки та дружини, які не одружилися вдруге, загиблих учасників бойових дій на території інших держав, які є жителями громади, можуть отримати 100-відсоткову знижку в оплаті за житлово-комунальні послуги в межах соціальних норм, визначених законодавством:
- знижка у розмірі 50% оплати за користування житлом (квартирна плата) гарантована Державою зазначеним категоріям . Ця пільга діє в межах норм, передбачених законодавством. Також вона поширюється на користування комунальними послугами: газ, електроенергія, вода, тощо (в межах середніх норм споживання);
- додаткова знижка у розмірі 50% вищезазначеним категоріям населення щомісяця надається за рахунок коштів місцевого бюджету – згідно з Програмою соціальної підтримки «Турбота», що діє на території Білоцерківської громади.

Інформацію про загальний місячний розмір виплачених пільг управління соціального захисту населення Білоцерківської міської ради самостійно отримує шляхом направлення запиту до органів Пенсійного фонду України.

Для отримання консультації щодо порядку звернення та надання зазначеної часткової компенсації необхідно звернутися до управління соціального захисту населення Білоцерківської міської ради за адресою: місто Біла Церква, бульвар Михайла Грушевського, 6, (Молодіжний центр).
Телефони для довідок: (096)291-01-06, (050)688-58-23.

В 2023 р. з бюджету Білоцерківської громади виплачено зазначеної компенсації на суму 750 310 грн.

Читайте також: Інклюзивний  клуб у Білій Церкві запрошує дітей з особливими потребами на безкоштовні гуртки 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе