У Білій Церкві судитимуть директора комунального підприємства та підрядника за розтрату бюджетних коштів

Бюро економічної безпеки завершили досудове розслідування за фактами розтрати бюджетних коштів, службового підроблення та легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом.

Нагадаємо, у Білій Церкві комунальне підприємство замовило послуги з модернізації теплогенеруючого обладнання багатопаливної котельні. З місцевого бюджету на ремонт було виділено понад 3 млн грн.

Під час виконання робіт підрядна організація встановила котельний модуль старого зразка, з меншою потужністю, ніж це передбачалося тендером.

Пізніше директор комунального підприємства та підрядник внесли до актів виконаних робіт недостовірні дані щодо їх обсягів та вартості.

Наразі директору комунального підприємства та підряднику повідомлено про підозру у розтраті бюджетних коштів їх легалізації та службовому підробленні (ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366, ч.1 ст. 209 КК України), обвинувальний акт скеровано до суду.

Читайте також: Трьох мешканців Київщини судитимуть за незаконне вирубування дерев 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе