У Білій Церкві нагородили переможців відкритого територіального дистанційного конкурсу з Web – дизайну та комп’ютерної графіки «IT Web Сhance».

У Білій Церкві на базі дитячо-юнацького клубу «Вікторія» КЗПО БМР Об'єднання клубів за місцем проживання «Дивосвіт» відбулося нагородження переможців відкритого територіального дистанційного конкурсу  з Web – дизайну та комп’ютерної графіки «IT Web Сhance».

Юними програмістами - початківцями було надіслано 25 власноруч розроблених та наповнених доцільним, змістовним та пізнавальним контентом  проєктів тематичних сайтів.

Журі конкурсу відзначило належний рівень виконання робіт та визначило   переможців:
І місце - Александренко Маргарита, учениця 8-Б класу Білоцерківського гетьманського ліцею - гімназії №2 за проєкт сайту «Мy hobbies»;

ІІ місце -Ткаченко Назар, студент Білоцерківського механіко-економічного фахового коледжу за проєкт сайту «Мої захоплення»;

ІІ місце Баришполь Андрій — учень 6-А класу Білоцерківської гімназії №11, вихованець гуртка  «Основи комп’ютерної графіки та Web-дизайну» КЗПО БМР Об’єднання клубів за місцем проживання «Дивосвіт» за проєкт сайту «Мальовнича Олександрія»;

ІІІ місце — Алєйнік Вікторія, учениця 8-А класу Білоцерківського ліцею-гімназії №1, вихованка гуртка «Основи комп’ютерної графіки та Web-дизайну» КЗПО БМР Об’єднання клубів за місцем проживання «Дивосвіт» за проєкт сайту «Мy hobbies – Dance».                                  

Читайте також: Інклюзивний клуб у Білій Церкві запрошує дітей з особливими потребами на безкоштовні гуртки 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе