Захисники подякували українцям та "Українській команді "за обігрівчі набори

Військові, які захищають Україну на передовій, передали слова подяки українцям, які донатили на обігрівчі набори.

 Відео від військових опублікував у Facebook волонтерський штаб «Українська команда». 

«Друзі, ваші теплі подарунки для наших захисників зігрівають їм тіло й душу. Та допомагають бити орків. А у рідкі хвилини відпочинку наші герої записують відео та передають подяку всім, хто допомагав збирати обігрівчі набори. «Українська команда» теж дякує всім, хто допомагає!» - йдеться у дописі волонтерського штабу.

В «Українській команді» зазначили, що загалом зібрано обігрівчі набори майже для ста батальйонів. 

«Ми передаємо ці набори для хлопців на передовій на найгарячіших напрямках. Разом з вами ми забезпечимо теплом 50 тисяч бійців. Це майже 100 батальйонів», - повідомив керівник «Української команди» Артур Палатний.

Раніше повідомлялося, що «Українська команда» передала обігрівчі набори 72 ОМБр імені Чорних Запорожців, 46 аеромобільній бригаді Десантно-штурмових військ, Третій штурмовій бригаді, 130 та 204 батальйонам тероборони міста Києва, кільком підрозділам Головного управління розвідки та іншим захисникам.

Також повідомлялося, що з початку широкомасштабного російського вторгнення вже понад 150 військових підрозділів отримали від «Української команди» допомогу у вигляді автівок, спорядження, дронів, оптичних приладів, медикаментів тощо.

Читайте також: "Українська Команда" домоглася відтермінування  скандальної постанови,яка ставила під загрозу весь волонтерський рух 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • Жахлива ДТП неподалік Білої Церкви: три людини травмовані, серед них 3-річний хлопчик
    Детальніше...
  • У Білій Церкві СБУ затримала агентів фсб, які готували масовані авіаудари по Україні
    Детальніше...
  • У будинку по провулку Грузинського, де стався вибух, відновлять газопостачання
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе