СБУ повідомила про заочну підозру уродженці Білоцерківщини Таїсії Повалій

Закликала захопити Україну: СБУ повідомила про заочну підозру Таїсії Повалій.

Напередодні повномасштабного вторгнення рф вона виїхала до країни-агресора, де отримала російське громадянство та публічно підтримала кремль.

Під час інтерв’ю московському інтернет-виданню колаборантка вихваляла путіна та закликала до захоплення всієї території України. Також вона намагалась дискредитувати українських захисників, які брали участь у боях за Київ.

Крім того у вересні 2023 року Повалій на запрошення терориста Пасічника виступила на концерті у тимчасово окупованому Луганську. Тоді прямо зі сцени вона висловилась на підтримку російських загарбників та героїзувала їхню учать у війні проти України.

Нагадаємо, Таїсія Повалій народилася в с. Шамраївка Сквирського району на Білоцерківщині. Колишня народна артистка України (позбавлена звання 2015 року), проросійська політична діячка та путіністка, українофобка, колаборантка. Народний депутат України VII скл. від згодом забороненої проросійської Партії регіонів, кавалер Міжнародного ордена Святого Станіслава. Після Революції Гідності виїхала з України, мешкає в Москві. Внесена до бази «Миротворець».

У серпні 2023 року - отримала російське громадянство.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе