Дітям радість, батькам відпочинок: Підбірка локацій для дітей у Білій Церкві

У пошуках найкращих місць для дозвілля з дітьми ми звернулися до тих, хто знає це найкраще - батьків. Тож до вашої уваги підбірка найкращих місць нашого міста, де можна весело та комфортно провести час з дитиною на думку опитаних батьків.

«Диво Дім»


Instagram: @duvodim

Диво Дім – сімейно розважальний комплекс. Заклад пропонує різні атракціони та розваги для діток, чотири тематичні кімнати, смачне та продумане меню для дітей та дорослих. 

«Нам подобається Диво Дім, там зробили дуже класну ігрову кімнату і для проведення дня народження діткам чудове місце. Є різні формати та локації. Просторо, хороше обслуговування. Дитина задоволена і ми також» –  Інна, 27 років.
 
«Можу сказати, що це найкращий заклад для діток в нашому місті, в мене також є дитинка і ми теж відвідували багато інших закладів, тому в мене є з чим порівнювати, тут поки що, найкраще. Тому я всім рекомендую і всіх запрошую, ми будемо раді всіх бачити. В нас дуже смачно, дуже затишно і привітно. Ласкаво просимо!» - пані Анна менеджер закладу.

«Marvel Lend»



Marvel Lend – дитячий розважальний центр. Заклад пропонує розваги для дітей усіх вікових категорій. Атракціони, лабіринти, ігрові автомати, а також смачна кухня.

«Ми з дітьми відвідуємо Marvel Lend, частенько буваємо на вихідних. Там знайдеться чимало ігрових активностей та є все щоб дитина розважилася та залишилася задоволена. Зручно, що там є місце де батьки також можуть провести час» - Олена, 32 роки.
 
«У нас є багато різних пропозицій, послуг та акцій. У нас бувають і аніматори, яких ми запрошуємо і аквагрим, який так полюбляють дітки. Також у нас працює кухня, тому можна не лише розважитися, а й смачно перекусити. Є багато розважальних місць для діток різної вікової категорії. Паперові дискотеки кожні вихідні, а також завжди проводимо якісь акції та подарункові пропозиції в свята, за цим можна слідкувати в наших соцмережах, або ж на рецепції  ми заздалегідь анонсуємо ці події. Тож чекаємо на вас!» –  розповідає пані Віра, адміністратор закладу. 

«Party Time Loft»



Instagram: @party_time_loft

Party Time Loft- простір створений для Вашого неповторного свята. Це приміщення, де ви знаходитесь своєю компанією. Можете замовити аніматорів, ведучих, аквагримера, а також є банкетна зона та багато різних розваг для ваших діток. Тож це місце чудово підійде для святкування Дня народження. 

«На нашу думку це найкраще місце для проведення дня народження вашої малечі. Діти в захваті від наших аніматорів та розважальних програм. Також у вашому розпорядженні банкетна зона, фотозона, кенді зона та багато іншого. Також ми пропонуємо аквагрим для ваших діток та дитячу зону з майданчиком, батутом, сухим басейном, а також всілякими іграшками. Тож запрошую всіх завітати до нас і гарантуємо вам незабутні емоції!» – розповідає пані Анна, власниця простору.
 
«Мій син дуже активний, тому ми часто з ним відвідуємо різні дитячі кімнати, заходи та розваги. І з відвіданих нами свят за останній час можу виділити свято в Party Time Loft. Були аніматори від яких дитина була просто в захваті та різні активності. Син лишився задоволена, плануємо в квітні там відсвяткувати 10 рочків» – Ольга, 37 років.

«Парк ім. Шевченка»


Звісно ж ми не можемо не згадати всіма нами любимий парк ім. Шевченка. Це чудовий варіант для вашого активного відпочинку. Різноманітні розваги, атракціони, канатна дорога, тир, батути, взимку працює ковзанка, також є фуд-корти. Тому це чудове місце де можна весело провести час усією родиною.

«У нашому місті, насправді доволі багато місць, де можна було б провести час з дітьми, та одне з улюблених місць нашої родин це парк. Тут дуже багато різних розваг та активностей і для малечі, і для старших діток. Особливо зараз, початок весни, стає тепліше, тому саме час відвідати парк, та найкраще тут звісно ж влітку, коли всі розважальні локації працюють» – Артем, 36 років.
 
«Ми дуже любимо проводити час в парку Шевченка, там дійсно дуже багато різних пропозицій. Взимку ми не раз відвідували там ковзанку, а зараз чекаємо потепління щоб відвідати канатну дорогу, наші діти обожнюють це місце» – Наталя, 35 років.

«КОНФЕТТІ»



Конфетті – сімейне кафе, місце де ви можете відпочити всією родиною. Італійська кухня,  простора зала для бенкетів, велика ігрова зона та навіть приставки. Ідеальний сімейний день гарантовано.  

«У нас дуже багато пропозицій і для діток і для батьків. Ми пропонуємо великий асортимент меню, для старших діток є настільний футбол, аерохокей та приставки. Для менших діток є батути та різні іграшки. У вихідні дні у нас проводяться розважальні програми. Тут можуть гарно відпочити і батьки і дітки» - Єлизавета, адміністратор закладу. 
 
«Ми з друзями та їхніми дітьми часто відвідуємо Конфетті, там велика ігрова зона для діток, також є місце де батьки можуть відпочити та поспілкуватися. Поки батьки відпочивають діти граються. Тому нам дуже подобається проводити дитячі свята та просто відпочивати з дітками саме там.» – Аліна, 34 роки.

Читайте також: Продовольча програма ООН профінансує шкільні обіди для учнів деяких шкіл Білої Церкви і громади.






 



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе