Волонтери зі всієї України зібрали більше 7 млн гривень на 50 тисяч обігрівчих наборів для бійців на передовій

«ТЕПЛА» ДОПОМОГА.
Саме таку назву має акція, під час якої волонтери зі всієї України зібрали більше 7 млн гривень на 50 тисяч обігрівчих наборів для бійців на передовій.


Уже більше місяця теплі набори представники «Української команди» передають різним військовим підрозділам та частинам. У свою чергу, наші захисники передають вітання усім, хто донатив та вболіває за українську армію.

«Наші теплі набори – це турбота сотень тисяч українців. Завдяки усім донатам, ми передаємо обігрівчі набори більше 100 батальйонам. А з початку повномасштабної війни «Українська команда» надала допомогу більше ніж 150 підрозділам Збройних Сил України. Дякуємо кожному! Наближаємо Перемогу разом!» - наголосив народний депутат України, керівник ВШ «Українська команда» Київщини Микола Бабенко.

Читайте також: "Українська Команда" доставила батальйону "Свобода " на передову FPV - дрони та першу партію дронів-літаків 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе