Фрази, які допоможуть безконфліктно завершити неприємну розмову

«Наша розмова перестала бути конструктивною, пропоную її припинити»

Якщо ваша розмова з легкої та невимушеної перетворюється на негативно забарвлену дискусію і співрозмовник починає втрачати над собою контроль, не дайте йому переступити цю межу.

«У вас, напевно, багато справ, не буду більше вас відволікати»

Така фраза буде доречна, якщо ви не знаєте, як делікатно закінчити розмову та піти. Скажіть її в той момент, коли у вашого співрозмовника задзвонить телефон або хтось звернеться до нього.

«Ви хочете почути від мене щось конкретне?»
Таке запитання допоможе вам скоротити час у розмові, а співрозмовнику – перестати марудити, висловити своє прохання та допоможе сформулювати точне запитання. Або можна сказати інакше: «Можливо я зможу вам допомогти, якщо ви точніше та   конкретніше сформулюєте своє прохання».

Матеріал підготовлений за підтримки психологів ВШ «Українська команда» у рамках проєкту безкоштовної психологічної допомоги «ТІЛЬКИ МІЖ НАМИ».

За необхідності ви можете звернутись до професійного психолога, який надасть необхідну онлайн-допомогу шляхом анонімного (за бажанням) спілкування у Telegram.
Посилання: https://t.me/p_dopomoga

Читайте також: Подати заявку на житлову субсидію ветеранам стало простіше 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві внаслідок пожежі загинув чоловік, жінку госпіталізовано
    Детальніше...
  • У Білій Церкві неадекват сокирою вдарив по голові жінку
    Детальніше...
  • У Шкарівці рятувальники дістали з водойми тіло чоловіка
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе