У Київській області введено режим надзвичайної ситуації

Київська обласна державна адміністрація (КОДА) ввела режим надзвичайної ситуації в Київській області. Відповідне рішення було прийняте в середу, 18 березня на позачерговому засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, повідомляє пресслужба КОДА в Facebook.

«Проаналізувавши епідемічну ситуацію на території Київської області, спричинену вірусом COVID-19, вирішили класифікувати її, як «Медико-біологічну надзвичайну ситуацію природного характеру регіонального рівня» та тимчасово ввести на території Київської області режим надзвичайної ситуації», – сказано в повідомленні.

Зазначається, що вже працює гаряча лінія у департаменті охорони здоров’я КОДА. Лікарі-консультанти надають необхідну інформацію про коронавірус та про допомогу при підозрі на COVID-19 за телефоном: 0456-31-00-46.

Повідомляється також, що керівником робіт з ліквідації медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру регіонального рівня призначили Олега Торкунова, заступника голови КОДА. Керівником штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації призначили Максима Іонова, директора Департаменту охорони здоров’я КОДА.

Нагадаємо: станом на 20:00 17 березня в Україні лабораторно підтверджено 14 випадків COVID-19, з них 2 летальних.


Раніше повідомлялося, що на Київщині підтвердили перший випадок інфікування коронавірусом: з'явилися подробиці.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе