У ЗСУ почалась ротація, що позитивно вплине на морально-психологічний стан воїнів – Сирський

У Збройних силах України вдалося запустити процес ротації частин і підрозділів, які тривалий час перебувають на передовій, що позитивно вплине на морально-психологічний стан воїнів.

Про це заявив у Фейсбуці головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

За його словами, позитивом є те, що попри доволі складну обстановку на всій лінії фронту, ЗСУ вдалося запустити процес ротацій та заміни частин і підрозділів, які тривалий час виконують бойові завдання на передньому краї.

Це дозволить стабілізувати обстановку і позитивно вплине на морально-психологічний стан наших воїнів. У ході роботи прийняв всі необхідні рішення для підвищення бойових спроможностей наших бригад
, - наголосив Сирський.

Свого часу начальник відділу зв’язків з громадськістю оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" капітан Дмитро Лиховій заявив, що бригади, які тривалий час були на першій лінії, брали участь у найскладніших операціях, зараз мають змогу одна за одною виходити на відновлення.

Аналітики Інститут вивчення війни оцінили заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського про те, що в українській армії розпочалася ротація частин та підрозділів, які перебувають на передовій вже тривалий час.
Про це йдеться у свіжому звіті ISW.

Своєю чергою, американські фахівці вважають, що ЗСУ не зможуть проводити значні ротації в районах, де українське командування "оцінює ситуацію як складну або таку, що є під загрозою прориву Росії".

"Повідомлення про початок українських ротацій свідчить про те, що українське командування вважає, що ситуація на невизначених ділянках лінії фронту, де відбуватимуться ротації, достатньо стабілізувалася для проведення ротації українських військ", - наголосили в ISW.


Читайте також: На війні з окупантами загинув Григорій Скибіцький 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе