Пенсіонерам Білоцерківщини почали виплачувати «карантинну» тисячу

23 квітня Пенсійний фонд України у Київській області спрямував понад 64 мільйони гривень на виплату одноразової грошової допомоги у розмірі 1 000 гривень пенсіонерам Білої Церкви та району.

Про це повідомляє прес-служба БМР.

24 квітня одноразову допомогу було зараховано 39 934 пенсіонерам, які отримують пенсії на рахунки у банках.  20 065 пенсіонерів, які отримують пенсії через пошту, листоноші мають доставити одноразову допомогу додому протягом 5 календарних днів з дня надходження коштів.

У випадку неможливості виплати одноразової грошової допомоги в зазначені 5 днів, її мають виплатити не пізніше 25 червня поточного року, щоб кожен з пенсіонерів, які мають право на таку виплату, отримав належні кошти.

У разі виникнення питань у пенсіонерів Київщини, зокрема, щодо права на виплату 1000 гривень, просять звертатися до Пенсійного фонду дистанційно:

1. Через вебпортал електронних послуг https://portal.pfu.gov.ua
2. Надсилати електронні звернення через інформаційну сторінку за посиланням: https://www.pfu.gov.ua/ko/81-elektronne-zvernennya/ або на електронну адресу [email protected].
3. Телефонувати на номери «гарячих» телефонних ліній сервісних центрів Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області, що вказані за посиланням: https://www.pfu.gov.ua/ko/golovne-upravlinnya-pensijnogo-fondu-ukrayiny-v-kyyivskij-oblasti/.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube! 
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе