«З нового року у Білій Церкві зменшать тарифи за тепло», — Олексій Гончарук

Рішення про корегування тарифів на тепло тепер має ухвалити Білоцерківська міська рада

Наприкінці року прем'єр-міністр України Олексій Гончарук закликав мерів міст оперативно переглянути тарифи на опалення.  До урядової ініціативи зі зниження тарифів на тепло вже долучилися 20 міст України. 

Як повідомив прем’єр-міністр на своїй сторінці в Facebook, ідею підтримали Біла Церква, Луцьк, Дніпро, Маріуполь, Житомир, Кривий Ріг, Буча, Обухів, Кропивницький, Сєвєродонецьк, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Харків, Херсон, Черкаси, Чернівці, Чернігів та Київ.

“Ще більше міст приєдналися до перегляду тарифів на тепло — сума в платіжках буде меншою до 30%!… Проте ще не всюди місцева влада переглянула тарифи. Закликаю очільника кожного міста оперативно здійснити все необхідне — ціна на тепло для людей має знизитися вже з першого місяця 2020-го року!”, – зазначив прем’єр.

У Харкові тарифи на тепло знизяться на 23%, в Одесі — на 20%, у Павлограді — на 16%, у Кривому Розі - на 20%. Кияни у січні отримають платіжки із приблизно на 23% меншими рахунками на оплату за тепло. Наскільки зменшаться тарифи на тепло у Білій Церкві завтра, 3 січня вирішуватимуть члени виконкому. Під час позачергового засідання вони розглянуть фактичну можливість реалізації положень постанови КМУ №1082 щодо зниження тарифів на тепло у Білій Церкві. Проте, як зазначають у тепломережі, ніяких конкретних роз’яснень від органів державної влади щодо реального механізму застосування положень цього документу поки що не було. На підприємстві сподіваються, що уповноважені державні органи, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг в найкоротші терміни нададуть роз’яснення щодо можливості практичного застосування положень даної постанови.

Дивіться також: "Білоцерківтепломережа": Кому вигідні збитки та хто спеціально заганяє підприємство у борги:


Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube




Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе