У США зафіксували четвертий випадок зараження коронавірусом

У США зафіксували четвертий випадок зараження небезпечним коронавірусом із Китаю. Вірус діагностували у пацієнта в Південній Каліфорнії.
Вірус діагностували в особи, яка прибула з Ухані. Пацієнт(-ка) перебуває в ізоляції у лікарні у задовільному стані, йдеться у заяві агентства. Деталей щодо цієї особи агенство не подало, але запевнило, що ризик розповсюдження вірусу в окрузі Оранж залишається низьким.
Перший випадок вірусу у США у вівторок виявили у штаті Вашингтон: 30-річний чоловік повернувся з китайського міста Ухань, де стався спалах вірусу.
Другий випадок зараження вірусом 2019-nCoV виявили у Чикаго. Відомо, що це 60-річна жінка з Чикаго, штат Іллінойс. У грудні вона подорожувала до Китаю й відчула симптоми лише повернувшись до Сполучених Штатів минулого тижня. Інкубаційний період, тобто час від зараження і до появи симптомів, складає від 2 днів до 2 тижнів.
Тим часом Центр системології та проєктування імені Джона Гопкінса у США представив онлайн-мапу, де в режимі реального часу відстежується поширення нового корона вірусу.
«Ми створили цей сервіс, оскільки, на нашу думку, громадськості важливо мати розуміння актуальної ситуації зі спалахом вірусу за рахунок прозорих джерел даних, - пояснила професорка цивільного проєктування Лорен Ґарднер. - Для дослідників ці дані стануть ще ціннішими, адже ми продовжимо їх збирати й далі».

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе