Коронавірус: загинули майже 500, захворіли понад 24 тисячі людей

На території материкового Китаю загальна чисельність померлих від нового коронавірусу становить 490 людей, повідомила китайська Національна комісія з охорони здоров’я. Ще 65 смертельних випадків зафіксовані в провінції Хубей, звідки і стала поширюватися хвороба, повідомляє Радіо Свобода.
Мільйонам китайців влада наказала не залишати їхні помешкання, значна частина провінції Хубей, де проживають понад 50 мільйонів людей, підпадає під карантинні заходи. Ще близько 20 країн повідомили про понад 175 підтверджених випадків захворювання, і вже є випадки передачі вірусу до людей, які останнім часом не відвідували Китай.
Рівень поширення коронавірусу з Китаю на даний час не становить пандемії, заявили у Всесвітній організації охорони здоров’я 4 лютого. За словами директорки Департаменту пандемічних та ендемічних захворювань Всесвітньої організації охорони здоров’я Сільві Бріан, на даний час «це епідемія з множинними вогнищами».

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе