На Білоцерківщині за 30 млн грн побудують базу для легкоатлетичних метань

На Білоцерківщині в селі Фурси побудують базу для легкоатлетичних метань. 

Як повідомляє прес-служба федерації легкої атлетики України, проєкт вже підтримали депутати Київської облради. На його реалізацію будуть виділені кошти з обласного бюджету – приблизно 30 мільйонів гривень.

За словами виконуючого обов’язки директора Київського обласного ЦОП Василя Наумчука, проєкт вже включили Програми розвитку спорту Київщини, а майбутня база відповідатиме всім сучасним вимогам:

"В селі Фурси боруч з Білою Церквою ми з головним тренером збірної України з метань Максимом Островським видивилися чудове місце для будівництва бази для метань. Воно зручне і красиве, розташоване на березі річки. Ми вже замовили ескізний проект і включили цю справу до Програми розвитку спорту Київщини. Майбутня база відповідатиме всім сучасним вимогам – двоповерхове приміщення з невеличким готелем на 40-45 місць, фітнес-центром, штучне поле для міні-футболу, тенісний корт, медичний та реабілітаційний кабінети, столова, і , звісно, сектора для всіх видів метань. Одним словом все, щоб спортсмени мали змогу тут автономно жити і тренуватися." - зазначив Наумчук.


Зазначається, що в 2020 році планується завершити роботи з проектування бази і віддати документи у відділ капітального будівництва Київської області. Наразі в області будується ще два спортивних об’єкти – зал для важкої атлетики в Білій Церкві та повноцінний легкоатлетичний манеж в Терезині.

Читайте нас у Facebook і Telegram. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!   






Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе