На хабарі поліція затримала мера міста на Київщині

Оперативники управління стратегічних розслідувань у Київській області Національної поліції України спільно з прокуратурою регіону викрили очільника одного з міст Київщини у корупційній діяльності. У середу, 4 березня, правоохоронці затримали його під час одержання другої частини неправомірної вигоди – 500 доларів.
Згідно з даними поліції, якщо громадяни хотіли, аби їхні заяви про вирішення різних питань отримали позитивне вирішення, повинні були зробити певні «внески». За певну винагороду міський голова обіцяв посприяти у їх вирішенні.
Під час слідчо-оперативних заходів правоохоронці задокументували факт вимагання з підприємця однієї тисячі доларів США неправомірної вигоди за видачу дозволу на розташування тимчасової споруди на території міста. Зокрема, винесення та розгляд цього питання на сесії на користь громадянина.
Під час передачі грошей на підтвердження виконання своїх обіцянок мер міста передав громадянинові відповідне рішення сесії.
Раніше поліція задокументувала факт одержання посадовцем першого «траншу».
Як повідомлялося раніше, директора заводу концерну «Укроборонпром» прокуратура упіймала на хабарі


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!   

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе