За «голодупі» танці голова Херсонської ОДА звільнив керівника апарату

Голова Херсонської обласної державної адміністрації Юрій Гусєв звільнив керівника апарату облдержадміністрації Володимира Клюцевського через виступ музичної групи «Степ» у відвертих вбраннях на святкуванні 8 березня. Про це повідомила прес-служба ОДА.
«Я був присутній на офіційній частині. Те, що я побачив вчора в мережі інтернет, мене неприємно вразило. Вважаю виступ у такому форматі в приміщенні обладміністрації неприпустимими. Службове розслідування планувалося провести протягом 10 днів, але мені було достатньо вчорашнього дня і сьогоднішнього ранку, щоб встановити винних... зокрема, звільнений керівник апарату облдержадміністрації Володимир Клюцевський», - цитує прес-служба Гусєва.
Крім цього, зазначається, що бюджетні або будь-які інші кошти на виступ відомої в Херсоні групи «Степ» в приміщенні обласної ради не виділялися.
Нагадаємо, херсонські посадовці замовили на 8 березня «голодупий» концерт.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!   

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе