Біла Церква отримала додатково 3 мільйони освітньої субвенції на зарплати вчителям

Біла Церква отримала 3 138 700 грн освітньої субвенції з державного бюджету відповідно до розпорядження КМУ № 116-р від 12.02.2020 р.. 

Нагадаємо, Уряд спрямував додатково 2,2 млрд гривень для виплати заробітних плат вчителям, зменшивши обсяг видатків споживання за програмою 2211270 «Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на покращення соціального захисту окремих категорій педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти» та збільшивши обсяг видатків споживання за програмою 2211190 «Освітня субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам».

В Міністерстві освіти та науки України пояснювали, що виплата коштів педагогам вперше буде здійснюватися із розрахунку реальної кількості учнів, а не за торішніми даними.

"Ці дані суттєво впливають на формування бюджету. Гроші, які ми зараз "докинули" на місця, не вплинуть на ставку чи обов’язкові виплати. Утім, вони дозволять місцевій владі платити повну надбавку за престижність та премії", – повідомила міністерка освіти і науки Ганна Новосад.

Загалом видатки по  загальному фонду міського бюджету збільшилися на суму 12 199 251 грн за рахунок освітньої субвенції, залишку коштів загального фонду місцевого бюджету, програми забезпечення діяльності та розвитку відділення невідкладної медичної допомоги та ін. 

Читайте також: ​У Білій Церкві виділили кошти на боротьбу з коронавірусом​​​.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube  

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе