Дендропарк "Олександрія" закрили на карантин

Дендропарк "Олександрія" в Білій Церкві закритий до 3 квітня. 

Про це повідомляє адміністрація дендропарку. 

"На виконання Розпорядження Президії НАН України №162 від 13.03.2020 р. «Про заходи щодо запобігання занесенню і поширенню на території України гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019 – nCoV», Рішення виконавчого комітету БМР Київської області № 153 від 16.03.2020 р. «Про тимчасове зупинення роботи об’єктів загального користування розташованих у місті Біла Церква, з метою попередження розповсюдженню захворюваності на гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID – 19» та Розпорядження НАН України № 17/436-8 від 17 .03.2020 року «Щодо встановлення дистанційного режиму праці працівникам НАН України» повідомляємо, що Державний дендрологічний парк «Олександрія» НАН України та Музей живої флори і фауни «Олександрія» (зоопарк)
зачинено на карантин з 18 березня 2020 р. до 03 квітня 2020 р.." - йдеться у повідомленні. 

Також зазначається, що усі заходи та реалізація посадкового матеріалу тимчасово припинені. Проїзд автотранспорту (крім службового) та проход територією парку тимчасово заборонено. 

Дивіться також: Біла Церква, як і вся Україна, в режимі "карантин". Як місто пережило перший день обмежень та що чекає на підприємців, які ними нехтують? 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube 



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе