У Білій Церкві ліквідували склади з контрафактним алкоголем

Сьгогодні, 18 березня в Білій Церкві правоохоронці ліквідували підпільні склади, де виготовляли алкогольні напої з підробленими марками акцизного податку.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Київської області, під час проведення санкціонованих обшуків гаражних та складських приміщень на території Білої Церкви виявлено та вилучено велику кількість ємностей із сфальсифікованою алкогольною продукцією, пляшок алкогольних напоїв, які вже були упаковані в ящики з наклеєними марками акцизного збору, тютюнових виробів, марок акцизного податку, техніку та документацію.

Наразі триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 199 КК України (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, з метою збуту підроблених марок акцизного податку). Встановлюються особи причетні до вчинення вказаних злочинів.

Читайте також: ​У Білій Церкві чоловік намагався сховати наркотики у таксі​​​.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube   
 


 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
  • У Білій Церкві біля дитячого садочка жінка виявила гранату
    Детальніше...
  • Рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки негоди у Білій Церкві
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе