З 23 березня в Білій Церкві припиняють роботу усі продуктові ринки

Вчора, 21 березня, під час позачергового засідання Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій було прийняте рішення про вжиття додаткових мір запобігання розповсюдженню коронавірусної інфекції COVID-19 на території Київщини. 

Як повідомляє прес-служба КОДА, з понеділка, 23 березня на території всієї області тимчасово призупиняються будь-які пасажирські перевезення. За виключенням співробітників, які забезпечують життєдіяльність відповідних територій Київської області. Зазначається, що їх будуть перевозити за спеціальними маршрутами і лише за наявності спеціальних квитків, які їм видадуть на роботі. При цьому, пасажири повинні мати при собі посвідчення особи та засоби індивідуального захисту. У Білій Церкві це питання мають розглянути під час позачергового засідання виконкому. 

Також вводиться заборона на корисутвання дитячими та спортивними майданчиками в парках, скверах та на прибудинкових територіях.

У Білій Церкві та на територіїї всієї Київщини, з 23 березня призупиняється робота всіх ринків, та продуктових магазинів, на їх території. 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube! 
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
З яких причин закривають продуктові магазини? Закрили магазинчики біля ринку на піщаному - чому? Це не ринок, а окремі продуктові магазини. М'ясний магазин, наприклад, мав вхід навіть з іншого боку, я тільки там купувала сире м'со. Це спеціально прибрали конкурентів для атб? До того в мене безглютенова дієта (непереносимість глютену) і мені потрібна рисова мука, яку я купувала в магазинчику, що закрили... Коли потрібні спеціальні безглютенові продукти, де їх брати тепер? В атб величезні черги і обмежений асортимент продуктів... Виглядає як на замовлення - тепер всі вимушені купувати те, що є в атб((( Транспорт не ходить, а інших супермаркетів поруч немає... 
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе