Білоцерківський коледж сервісу та дизайну почав шити захисні маски

На потужностях навчально-виробничого закладу Білоцерківського колдежу сервісу та дизайну почали шити захисні маски.

Як повідомляє прес-служба КОДА, за минулі вихідні для медиків і поліції Київщини пошили 3200 захисних масок.

Власне виробництво захисних масок запустили на потужностях навчально-виробничих закладів у Білій Церкві, Богуславі і Тетієві. У виробництві задіяні викладачі вищеозначених навчальних закладів. 

"Вони долучилися до цієї роботи за власним бажанням. Учні в пошитті масок участі не приймають – всі вони знаходяться на карантині через коронавірус." - зазначили в Київській облдержадміністрації. 

З першої партії 2000 масок передано для потреб співробітників поліції, решту - 1200 направлять в лікарні області. Найближчим часом до виробництва долучиться ще один навчально-виробничий заклад м. Васильків. При наявності необхідних матеріалів колективи цих навчальних закладів зможуть відшивати до 1000 одиниць масок з марлі та спан-бонду за добу.

Зазначається, що виготовляння масок стало можливим завдяки співпраці влади і бізнесу, а також небайдужим мешканцям Київщини, які надали для цього всі необхідні матеріали.

Читайте також: ​Українські суди масово скасовують штрафи за порушення карантину​​​.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube 
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе