У Білій Церкві судитимуть чоловіка, який викинув собаку з балкону п'ятого поверху

Слідчі Білоцерківського відділу поліції повідомили про підозру чоловікові, який викинув собаку з балкону п'ятого поверху.

Про це повідомляє прес-служба поліції Білої Церкви.

До поліції про злочин повідомив чоловік, який випадково став свідком інціденту. Прибувши на місце події правоохоронці з'ясували всі обставини та скоріше відвезли цуценя до однієї з ветклінік Білої Церкви, адже для її порятунку час міг зіграти важливу роль.

"Завдяки волонтерам та допомозі небайдужих, собачці надано кваліфіковану допомогу і наразі вона знаходиться на стаціонарному лікуванні." - зазначають у поліції.

Згодом 45-річний білоцерківець зрозумів що накоїв. Сьогодні слідчі Білоцерківського відділу поліції повідомили йому про підозру за жорстоке поводження з тваринами за ч.1 ст. 299 Кримінальньного кодексу України, яка передбачає обмеження волі на строк до трьох років. В подальшому слідчі проведуть всі необхідні слідчі дії для направлення матеріалів щодо підозрюваного до суду у найкоротші строки.
 
Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube! 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе