Худий та виснажений: Знайшовся фронтовий пес Патрон, який зник у Білій Церкві

Знайшовся бойовий пес Патрон із 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців, якого шукали кілька днів.

Про це на своїй сторінці у facebook повідомив його господар — військовий Денис, який опікувався собакою на фронті, а потім забрав його з собою в Білу Церкву.

Знайшли собаку більш ніж за 100 км від Білої Церкви, в селі Козарівка Канівського району. Перед тим його бачили у тому ж районі в селі Таганча. Військові не знають, як пес міг опинитися так далеко. Припускають, Патрона могли вивезти з міста.

"Собака дуже худий і виснажений. Далося взнаки фронтове поранення, пес кульгає на одну лапу. Тож зараз проходить обстеження і реабілітацію. Хотів усім подякувати, хто допомагав шукати Патрона. Пес уже вдома. Особливо хотів відмітити Володимира Анатолійовича та Валентину із села Козарівка, та родину Вовків із села Таганча, які найбільше мені допомагали в поверненні собаки. А також усім друзям і небайдужим – дякую!" - зазначає військослужбовець ЗСУ Денис.

Патрон народився і виріс у зоні бойових дій. Пройшов разом із військовослужбовцем Денисом майже від Маріуполя до Золотого.  Мати Патрона — вівчарка, п’ять років тому залишила цуценя у Гранітному. Боєць за позивним “Чечен” приніс його до підрозділу. Військові разом обирали йому ім’я і назвали — Патрон.

У нього було поранення: не бойове, але сильне. Собака має добрий слух. На фронті подавав військовим сигнали, коли підходив хтось чужий. А ще тварина відома тим, що вміє підспівувати.
 
Нагадаємо, шукати собаку протягом тижня допомагали також небайдужі і патрульна поліція. 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе