Україна виділила гуманітарну допомогу Албанії

Кабінет міністрів виділив 10 млн гривень для надання гуманітарної допомоги Республіці Албанія.

Відповідне розпорядження № 390-р від 8 квітня опубліковане на Урядовому порталі.

"На виконання Указу Президента України від 31 січня 2020 р. № 32 “Про надання гуманітарної допомоги Республіці Албанія” виділити Міністерству закордонних справ 10 млн гривень для надання гуманітарної допомоги Республіці Албанія", - зазначається в документі.

Уряд доручив Міністерству фінансів здійснити зазначені видатки за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету.

Водночас МЗС доручено узгодити з відповідними органами Республіки Албанія реквізити банківського рахунку, на який будуть перераховані кошти, виділені згідно з цим розпорядженням, та разом з Державною казначейською службою забезпечити перерахування коштів в іноземній валюті для потреб Албанії.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський 31 січня постановив надати гуманітарну допомогу Республіці Албанія у зв’язку із землетрусом.

Тим часом, США виділили Україні 1,2 млн доларів гуманітарної допомоги для протидії поширенню коронавируса, А МВФ і ВБ дозволили групі країн зупинити повернення кредитів. Але не сказали кому саме.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе