Пентагон офіційно підтвердив правдивість відеозаписів перехоплення військовими літаками США НЛО (відео)

Неопізнані літаючі об'єкти попали під пріціл камер на борту американских вініщувачів. Відео підірвали ятір. У США Вже Офіційно признал, что американські ВПС зафіксувалі НЛО.

Відеозаписи перехоплення американськими ВПС невпізнаних літаючих об'єктів з'явилися у мережі давно, однак 27 квітня Пентагон офіційно визнав їх справжніми та правдивими. У записах – НЛО у прицілі винищувачів. Ці відео вже розмістили на сайті ВМС.

Як зазначили у Пентагоні, раніше три відеоролики про НЛО вже побували у відкритому доступі – через "несанкціоновану публікацію у 2007 та 2017 роках". Але правдивість цих відео підтвердили у ВМС США.

На наступних відео можна ознайомитися з кадрами НЛО, відзнятими американськими військовими у 2004 та 2015 роках.







В основі відео – запис електрооптичної прицільної системи винищувача F/A-18 Super Hornet. Пілот упіймав обʼєкт у приціл та з подивом обговорював побачене з колегою. Де саме відбулася фіксація НЛО – невідомо.

Що означають позначки у прицілі винищувача можна розібратися в цьому відео:



Додамо, що першими опублікували відео активісти дослідницької групи To The Stars Academy of Arts & Science, співзасновником якої є колишній вокаліст Blink-182 Том ДеЛонг.

Вони вважають, що на відео саме НЛО позаземного походження, бо зафіксовані літаючі об'єкти не мають крил і газового шлейфа, які властиві земним технологіям.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе