Білоцерківські патрульні врятували жінку, яка п'ятий день лежала вдома з інсультом

Завдяки пильності сусідів, патрульні врятували жінку, яка впродовж п'яти днів не могла вийти з власної оселі, повідомляє прес-служба патрульної поліції Білої Церкви.

Вчора, 29 квітня близько 20:00 поліцейські прибули на виклик в багатоповерхівку в районі Олександрійського бульвару, де стурбована жінка повідомляла про те, що її сусідка протягом 5 днів не виходить на зв'язок. 

"На стук в двері ніхто не відчиняв, через двері за допомогою комунікації охоронцям порядку вдалось встановити, що в квартирі перебуває жінка. Вона говорила дуже погано, нечітко. На питання, чи потребує медичної допомоги — конкретної відповіді не надавала. Інспекторам вдалось з'ясувати, що особа лежить на підлозі та не взмозі відчинити двері." - зазначають у поліції.

Патрульним довелось взломати двері, щоб терміново допомогти жінці, яка не могла самостійно підвестись. На місце події викликали медиків та рятувальників.

Відкривши двері, в туалеті на підлозі поліцейські виявили жінку, яка не орієнтувалась в просторі, знаходилась в свідомості, але на питання не могла відповісти. За попереднім діагнозом лікарів, у жінки стався інсульт, її госпіталізували в лікарню.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube! 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе