У Білій Церкві затримали грабіжника, якого вже 8 разів судили за злочини

У 35-річного жителя міста Біла Церква за плечима вже 8 судимостей за скоєння низки крадіжок. Нещодавно його затримали за скоєння ще двох пограбувань. 

Як повідомляє прес-служба поліції Київщини, наприкінці березня зловмисник викрав у жителя Білої Церкви мобільний телефон. 

Чоловік підійшов до п'яного перехожого, запитав закурити. Користуючись тим, що за ним ніхто не спостерігає, вкрав у чоловіка мобільний телефон. Згодом злодій продав ґаджет у столиці. 

На початку квітня у магазині по вул. Пролетарська цей же чоловік наказав продавцеві віддати всі гроші з каси. Забравши 6 тисяч гривень, він зник у невідомому напрямку. 

Працівник магазину описав прикмети зловмисника і правоохоронці оперативно затримали його за місцем проживання. Наразі чоловіку інкримінують вчинення злочинів, передбачених ч.2 ст.185 (Крадіжка) та ч.3 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook і Telegram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube    

 

 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе